onsdag 6 juli 2011

Vi är SÅ mycket mer

Idag när vi var på mingel med alla andra ungdomsorganisationer som är i Almedalen fick jag en del tankar med mig tillbaka.

Delegationen från Fältbiologerna är SÅ mycket roligare än de andra ungdomsorganisationerna. Vi gör så mycket mer än de andra. Vi har så mycket mer kul än de andra. Vi gör roliga aktioner istället för att låtsas vara proffslobbyister. Och när vi är på seminarium springer vi inte bara runt på en massor av seminarium och lyssna på vad andra säger - vi ställer egna kritiska frågor och hamnar på något sätt alltid i centrum under diskussionen. Vi har så himla mycket mer fantasi. Vi är galna som ägnar kvällarna åt att plocka alger i 9-gradigt vatten, krama ur dem, bära till lägenheten, och sedan sy fast algerna på våra kläder för att sedan agera sjömonster för att uppmärksamma dagens och framtidens Östersjöproblem och hamna på DN:s förstasida. Alla vi pratade med på minglet påpekade hur mycket roligt vi hinner med och hur produktiva vi är.

Natthälsningar från er fältbiologdelegation i Almedalen.

Nu ska vi försöka göra en parodi på "Havet är djupt!". Om ni har idéer på hur man kan få fram att "havet är sjukt" så tar vi tacksamt emot hjälp från kreativa hjärnor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar